OKTOBERFEST PUB, Selari 9-11

Bar, pub, terasa, cu atmosfera de Vama, preturi mici, bere multa, plasme, vizionarea meciurilor live. Ambientul oldies, irish & german drinking songs, muzica romaneasca veche, rock alternativ, reggae, balade este alimentat din plin cu bere la galeata, litru, metru, sticla si butoi.

Oktoberfest Pub

Spiritul Woodstock si Vama Veche este transpus aici... dar fara piste de bicilisti.

Oktoberfest Pub va pune la dispozitie 2 niveluri, 2 terase.

Terasa de la parter este chiar la intrare, acolo unde poti vedea toata forfota Centrului Istoric dar totodata sa stai ferit de aglomeratie si de soarele arzator al verii. Atmosfera este creeata de umbrelele generoase, stropitorile cu aburi reci si gardul verde. Daca insa doresti sa stai undeva retras, departe de agitatia cotidiana si de privirile tracatorilor iti punem la dispozitie terasa de la etaj. O oaza de verdeata si aer curat in mijlocul Centrului Istoric.

Oktoberfest Pub

Pentru impatimitii sporturilor avem 20 metri de LED TV unde se pot urmari meciuri din toate campionatele importante plus al Romanie dar si orice eveniment sportiv ce este transmis prin canalele noastre de distributie TV.

In completare vine si “Junkyard”… beraria din spate, deschisa de la ora 16.00 pana la 06.00 si care va ofera un ambient racoros, departe de arsita verii, iar in weekend, pentru ca petrecerea sa fie completa vine si un DJ cu cele mai bune muzici.

Oktoberfest Pub Oktoberfest Pub

Ca sa fie timp pentru toate…avem DESCHIS NON STOP! Ne gasiti in Centrul Istoric, pe Selari 9-11 TOATA VARA !!!