Switch to english Comutati in romana
+40 736 833 333
rezerva acum
OKTOBERFEST  PUB 2
- POPA NAN 95

Happy New Oktoberfest!

Anul 2021 sau anul marilor schimbari in bine cum ne place noua sa ii spunem, 'ne-a adus in familia Oktoberfest Pub' o noua locatie - Oktoberfest Pub 2.

Deschisa intr-o zona centrala a Bucurestiului (str. Popa Nan 95- intersectie cu Calea Calarasi, vis a vis de Universitatea Hyperion) noua locatie are toate atuurile pentru a se transforma intr-un loc foarte frecventat de studenti si in general de cei cu spirit tanar si nelinistit :)

NEW: Craft Beer Oktoberfest

O bere artizanala, produsa in cantitati mici, departe de influenta marilor companii!

NEFILTRATA SI NEPASTEURIZATA, ADICA 100% NATURALA facuta din 4 tipuri de malt si 2 tipuri de hamei plus apa de izvor captata de la 150 de metri adancime. OKTOBERFEST - CRAFT BEER FOR OLD CENTER, este o bere tip American Pale Ale 5%alc, imbuteliata la sticle de 0.5l.

Beraria ta pe strada Popa Nan 95 (vis a vis de Universitatea Hyperion)

TOATE ACESTEA INTR-O LOCATIE NOUA, LINISTITA, PE STR. POPA NAN 95 (VIS A VIS DE UNIVERSITATEA HYPERION) CU ACCESUL DIRECT DIN STRADA.

EVENIMENTE Oktoberfest Pub 2

1. Oktoberfest Pub 2 sponsorizeaza toti sarbatoritii lunilor septembrie si oktombrie!
Foloseste #OktoberfestPub2MaSponsorizeaza si noi iti oferim 1 spumat + 1 shot jagermeister sau tequila pentru fiecare invitat.

Rezerva-ti masa din timp si hai sa ne punem in cap de ziua ta! STR Popa Nan nr 95 Rezervari 0736 833 333 Campanie valabila pana pe 31 octombrie

2. Friends Don't Let Friends Go Thirsty! Willkommen zum Oktoberfest Pub 2!
Participate in our contest and you can win - a 30% discount card on all our products plus other prizes. Check the regulations in bio.

Pentru a participa trebuie sa dai follow contului de instagram - Oktoberfest Pub- https://www.instagram.com/oktoberfestpub/


Posteaza un insta story din noua locatie Oktoberfest Pub 2 (str Popa Nan 95- Universitatea Hyperion) Comenteaza la acest post cu tag 3 cei mai buni prieteni ai tai si spune-ne de ce tu ar trebui sa castigi marele premiu. Premii 1. 1 card discount 30 % la tot meniul OktoberfestPub ( cardul este valabil doar in OktoberfestPub 2 - str Popa Nan 95 - langa Universitatea Hyperion) + o sticla de vin Purcari + 6 halbe de bere (din sticla). 2. 5 sticle Corona. 5 shoturi jagermeister si o cutie 6 halbe de bere (din sticla) 3. o cutie 6 halbe de bere (din sticla) Campanie valabila pana pe 15 octombrie