Oktoberfest 3

Lista de preturi

Oktoberfest pe Franceza 3

Ca sa multumim pe toata lumea, am incercat sa aducem sortimente de bere care sa acopere o paleta cat mai larga de gusturi si preferinte in randul celor ce ne viziteaza ; astfel, pe langa berile produse pe plan local avem beri din Cehia, Anglia, Germania ori Austria, blonde sau brune, beri rosii sau artizanale.

Pentru a sustine succesiunea nesfarsita a habelor in periplul de la dozatoare catre mesele clientilor nostri, Oktoberfest pe Franceza 3 va ofera un meniu specific unei berarii serioase ; vestitii mici traditionali, dupa o reteta originala, alaturi de carnaciorii de bere, cei afumati,ori condimentatii Carnati de Sibiu contribuie din plin la reusita unei seri de pomina. Acestia, dupa ce au avut placerea de evolua pe gratarul nostru ,pentru a nu se simti stingheri in platou pot fi secondati si de cartofi pai aurii sau dolofanii wedges.

Lista preturi

Lista preturi

In intimpinarea bunei dispozitii, Oktoberfest pe Franceza 3 va propune alternative inedite si felurite ca prezentare si pret pentru a consuma berea ta favorita: halba de 1l, bere la metru, la mini dozator de 2,4 l si bineinteles la galeata ce 10 litri ce poate fi bauta cu polonicul.

Va stam la dispozitie 21 de ore zilnic,7 zile pe saptamana, 365 zile pe an astfel ca petrecerile de seara se pot prelungi pana dimineata la 7; ne tragem sufletul 3 ore si de la 10.00 o luam de la capat cu o cafea la ibric sau o limonada revigoranta.